ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ | Ενοικίαση Σκαλωσιών & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Πρέβεζα Λευκάδα

Για εργασίες σε ψηλά κτίρια η χρήση των σκαλωσιών είναι απαραίτητη. Ωστόσο εάν χρειάζεστε μεταλλικές σκαλωσιές για να ολοκληρώσετε μια εργασία, δεν χρειάζεται ή τουλάχιστον δεν είναι συμφέρον για εσάς να αγοράσετε σκαλωσιές, καθώς θα πληρώσετε πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο για κάτι που ουσιαστικά δεν χρειάζεστε για πάντα. 

Για αυτό, η επιχείρησή μας “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Πρέβεζα, διαθέτοντας μεταλλικές σκαλωσιές άριστης ποιότητας, σας δίνει την δυνατότητα ενοικίασης τους για το διάστημα που επιθυμείτε και αναλαμβάνει την σωστή τοποθέτησή τους στον χώρο σας, προσφέροντάς σας άμεση εξυπηρέτηση, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
     
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Διαθέτουμε μεταλλικές σκαλωσιές, μαδέρια, δάπεδα ασφαλείας, μεταλλικές πλάτες, τερματικά σκαλωσιάς καθώς και σκάλες για εύκολη πρόσβαση σε κάθε επίπεδο της σκαλωσιάς. Έτσι, με την ενοικίαση σκαλωσιών θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας σε πολύ χαμηλότερο κόστος και με απόλυτη ασφάλεια.

Ακόμα, κατά την συναρμολόγηση της σκαλωσιάς εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί τοποθετείται δίχτυ προστασίας, για την προστασία του κτιρίου καθώς και των πεζών.
 
 
     
 
 
Η υπηρεσία ενοικιάσεις σκαλωσιών της επιχείρησής μας, απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν έναν έμπιστο συνεργάτη. Έτσι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους πελάτες μας και με γνώμονα τη διασφάλιση της ακεραιότητας του εργαζόμενου, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να προτείνουμε λύσεις για αυτό τον τόσο σημαντικό χώρο της οικοδομής.

Εξυπηρετούμε την Πρέβεζα, την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Θεσπρωτία και την Άρτα.

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όποιες και αν είναι λοιπόν οι απαιτήσεις του έργου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για εσάς.