ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ | Ενοικίαση Σκαλωσιών & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Πρέβεζα Λευκάδα

Οι σκαλωσιες είναι απαραίτητες για μια σειρά από εργασίες που πρόκειται να γίνουν σε μεγάλα ύψη και γενικότερα σε μέρη που η πρόσβαση των εργαζομένων είναι ανέφικτη ή πολύ επικίνδυνη. Ωστόσο όμως η τοποθέτηση των σκαλωσιών απαιτεί σωστό σχεδιασμό για την ασφάλεια όλων των εργαζομένων.

Η επιχείρησή μας “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Πρέβεζα, αναλαμβάνει την τοποθέτηση των σκαλωσιών στο κτίριο σας, φροντίζοντας τόσο για την άμεση εξυπηρέτηση, όσο και για την ασφάλεια της κατασκευής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
     
 
 
 
ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Από τη στιγμή που θα συμφωνηθεί η τοποθέτηση των σκαλωσιών στο χώρο σας, αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την μεταφορά και εγκατάσταση τους στον  χώρο σας, διαφυλάσσοντας όλες τις πιστοποιήσεις.

Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην τοποθέτηση σκαλωσιών σε κτήρια (είτε είναι υπό ανέγερση είτε όχι), μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων σας και φροντίζει με υπευθυνότητα, ασφάλεια και σωστή οργάνωση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε κατασκευής χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.
 
 
     
 
 
Οι σκαλωσιές μπορούν να μείνουν στο κτίριό σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Με το πέρας των εργασιών σας επικοινωνείτε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει με ασφάλεια την άμεση αποσυναρμολόγηση των σκαλωσιών από το κτίριό σας.  

Εξυπηρετούμε την Πρέβεζα, την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Θεσπρωτία και την Άρτα.

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όποιες και αν είναι λοιπόν οι απαιτήσεις του έργου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για εσάς.